Ingredients (2 racions):
- 115 g de mantega
- 100 g de sucre blanc
- 110 g de sucre morè
- 1 ou
- 1 cdec de vainilla
- 125 g de farina
- 100 g de flocs d'avena
- 75 g de limadures de coco
- 1 cdec de llevat
- 170 g de gotes de xocolata (50% cacau mínim)
- 55 g de xocolata amb llet
- 90 g de nous
- 1 cdec de sal
Elaboració:
- Barrejar la mantega i el sucre fins que formi una crema.
- Afegir l'ou i la vainilla i barrejar bé. Reservar la mescla.
- Barrejar la farina, l'avena el llevat i la sal.
- Unir les dues mescles i barrejar fins a fer una massa.
- Afegir les xocolates, i les nous lleugerament trossejades. Barrejar bé.
- Formar les galetes rodones i més aviat grossetes.
- Fer-les al forn 8 minuts a 190 ºC
Detalls:
Feu servir ou i mantega a temperatura ambient. Així us serà molt més fàcil de barrejar els ingredients.
Podeu moldre els flocs d'avena per a una textura més suau.
Podeu moldre els flocs d'avena per a una textura més suau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada