Ingredients:
- 125 gr de pasta (macarrons o llaços)
- 1/4 de ceba
- 1 dent d'all
- 1 raig d'oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboració:
- Bullir la pasta amb un bocí de sal (màxim 8 min, que quedi al dente)
- Picar la ceba i la dent d'all, i passar-los per la paella amb un raig d'oli
- Tirar-hi la pasta i afegir-hi pebre
Detalls:
Si no us agrada el picant millor no hi poseu el pebre; si per contra us agrada molt, s'hi pot afegir un bitxo ben picat, que ho deixarà més saborós i picant.
Es pot fer d'aquesta forma qualsevol mena de pasta: espagueti, macarrons, llaços o espirals. Queda molt bona i és súper fàcil de fer.
Es pot fer amb o sense ceba. Sense ceba predominarà el gust d'all i també el picant, si l'hi poseu.
Es pot fer d'aquesta forma qualsevol mena de pasta: espagueti, macarrons, llaços o espirals. Queda molt bona i és súper fàcil de fer.
Es pot fer amb o sense ceba. Sense ceba predominarà el gust d'all i també el picant, si l'hi poseu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada