Ingredients (3 o 4 racions):
- 400 g de llenties cuites (1 pot)
- 1 fulla de llorer
- sal i pebre
- 1 pastanaga
- 3 tomàquets madurs
- 1 carbassó
- 1 ceba petita
- 30 g d'arròs
- oli d'oliva
Elaboració:
- Pelar els tomàquets i la ceba i triturar amb la batedora
- Sofregir el tomàquet i la ceba amb la pastanaga tallada a dauets petits
- Salpebrem al gust i remenem perquè es sofregeixi bé i abaixem el foc
- Quan l'aigua del tomàquet s'hagi consumit (5-10 min) afegim l'arròs i remenem
- Afegim un parell o tres de tasses d'aigua calenta i pugem el foc al màxim tot remenant
- Quan bulli baixem el foc, i passats 5 min hi tirem el carbassó tallat a dauets
- Passats 5 min hi posem les llenties escorregudes i apugem el foc
- Quan bulli baixem el foc i deixem que es cogui uns 8 o 10 min
Detalls:
Es poden substituir les verdures per altres de temporada, amb el que fareu un plat més responsable i saludable a l'hora.
Aquesta recepta és basada en la publicada per la Laura al seu blog "Coure Coulants", i és una manera genial, fàcil i saborosa de cuinar llenties ja cuites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada