Ingredients:
- 1 carbassó
- 125 g de mozzarella fresca
- 50 g de formatge parmesà
- mitja dent d'all
- 3 cullerades de farina
- 1 ou
- 1 cullerada d'orenga
- fulles d'alfàbrega i julivert
- oli, sal i pebre
Elaboració:
- Ratllar tot el carbassó, la mozzarella i el parmesà amb un ratllador
- Afegim l'all, l'alfàbrega i el julivert ben picats
- Afegim l'ou, la farina i salpebrem
- Remoure bé perquè quèdi una massa humida i homogènia
- Fregir uns minuts per cada costat fins que es daurin
Detalls:
Deixar escórrer una mica sobre paper de cuina per eliminar l'oli sobrant.
Servir i menjar com més ràpid millor, així es podrà gaudir del zucchini amb el formatge encara fos al seu interior.
Servir i menjar com més ràpid millor, així es podrà gaudir del zucchini amb el formatge encara fos al seu interior.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada