Ingredients:
- 2 grapats o tassetes d'arròs llarg
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 100 gr de xampinyons (llauna petita)
- 1 raig generós de salsa de soja
- pebre vermell picant
- curri
Elaboració:
- Bullir l'arròs amb aigua (10-12 min, que quedi més aviat sencer)
- Picar el porro, la pastanaga i els xampinyons i fer-los a la paella
- Tirar-hi l'arròs a sobre i barrejar-ho tot
- Posar-hi el raig de salsa de soja i les espècies
- Cuinar-ho 4 o 5 minutets, deixar reposar una mica i servir
Detalls:
Com que l'arròs es farà una mica més a la paella és millor passar-se de cru que de massa bullit. Les espècies, posar-les al gust de cadascú.
Serveix com a plat únic o com acompanyament d'un plat, potser de carn hi encaixaria millor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada