Ingredients (2 racions):
- 400g de cigrons bullits (1 pot)
- 1 all petit
- suc de mitja llimona
- 150 ml beguda d'avena, soja o llet
- 1/2 pot d'olives negres sense pinyol
- 1 cullerada de pebre dolç molt
- 1 cullerada de julivert picat
- comí molt
- sal
- oli d'oliva
Elaboració:
- Posar tots els ingredients en un pot per a batedora i triturar-ho tot
- passat tota la pasta al recipient on el servirem
- Guarnir amb pebre vermell, cigrons sencers i un raig d'oli d'oliva
Detalls:
Per a obtenir l'espessor ideal és aconsellable reservar la meitat de la beguda d'avena o soja i anar-la incorporant poc a poc fins a obtenir la textura desitjada, sense tirar-hi tota la quantitat si no és necessari.
Es poden acompanyar de bastons de pastanaga crua, torradetes, o "tortilles" de blat (de les mexicanes) tallades a triangles i passades per la paella.
Aquesta recepta és basada en la publicada pel David Prieto a la xarxa Cookpad, i és un hummus lleuger i molt fàcil de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada