Ingredients:
- 200 g llenties cuites
- 1 porro petit
- 1 pastanaga petita
- 1 ou
- 1 cullerada pa ratllat
- sal, pebre i un raig d'oli d'oliva
Elaboració:
- Triturar tots els ingredients amb la batedora
- Donar forma d'hamburguesa fina (amb paper film és més fàcil i net)
- Fer-les fins que es daurin a la paella o planxa
Detalls:
Perquè quedin les hamburgueses més consistents, feu-les primetes (d'1cm aprox), ja que si són més gruixudes no es faran per dins i es trencaran amb més facilitat.
Podeu afegir o canviar la pastanaga i el porro per les vostres verdures preferides, però mireu de mantenir les proporcions per tal que us surtin bé.
Es poden fer a la paella o al forn, tot i que fetes al forn no queden tan consistents. Podeu acompanyar-les amb la vostra salsa preferida, o amb una mica de maionesa, o fins i tot mode hamburguer tradicional: pa d'hamburguesa, rodanxes de tomàquet, enciam, formatge...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada