
Ingredients (2 racions):
- 150 g d'arròs rodó
- 1 ceba
- 200 g de carbassa
- 1 litre de brou de pollastre/verdura
- 2 cullerades de formatge blau
- 50 ml vi blanc
- 4 fulles picades de romaní fresc
- 1 culleradeta de pebrot vermell picant
- oli d'oliva i sal
Elaboració:
- Picar la ceba molt fina i sofregirla fins que s'estovi
- Pelar i picar la carbassa en trossets petits
- Escalfar el brou
- Afegir la carbassa, el romaní, sal i el pebrot picant a la ceba
- Després de sofregir 3 o 4 minuts, afegir l'arròs
- Després d'1 minut afegir el vi i apujar el foc per evaporar
- Anar afegint caldo poc a poc, removent fins que absorbeixi
- Repetir el pas 7 fins que l'arròs sigui tou
- Un cop tou afegir el formatge i remenar
- Servir immediatament
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada