Ingredients (4 racions):
- 2 pits de pollastre
- 1 ceba
- 4 tomàquets de pera
- 1 cdp de tomàquet concentrat
- 1 cdp de tikka masala
- 1 iogurt natural sense sucre
- 3 dents d'all
- 1/2 cdc de pebre
- 1/2 cdc de sal
- 1/2 cdc gingebre ratllat o en pols
- oli d'oliva
Elaboració:
- Preparar una pasta amb 1/2 cpd de tikka masala, el iogurt i el gingebre
- Un cop barrejat bé, ficar-hi el pollastre
- Posar-hi 2 dents d'all tallades per la meitat, i guardar a la nevera per l'endemà
- Pelar els tomàquets (es poden escaldar 30s per fer-ho més fàcil)
- Ficar a la picadora la ceba, 1/2 cpd de tikka masala, una dent d'all, el pebre i el tomàquet concentrat; picar fins fer-ne una pasta
- Sofregir la pasta amb 2 cullerades d'oli durant 5 min a foc mig-alt
- Afegir els tomàquets a quarts i seguir sofregint 5 min més
- Passar-ho per la batedora i tornar-ho a la paella 10 min a foc mig
- Tallar el pollastre a daus d'uns 2 cm i daurar-los amb foc ben alt
- Incorporar el pollastre i la llet de coco a la pasta que teniem al foc
- Coure 20 minuts a foc mig-baix
- Servir acompanyat d'arròs basmati
Recepta original a Cocinillas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada