Ingredients (6 racions):
- 3 albergínies
- 250 g bulgur
- 50 g avellanes torrades
- 2 iogurts grecs
- 2 grans d'all
- 1 llimona
- 1/2 chile o bitxo
- oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 200ºC
- Rentar les albergínies i tallar-les per la meitat longitudinalment
- Fer uns talls i salpebrar-les, i tirar-hi un raig d'oli
- Fer les albergínies al forn uns 45 min
- Buidar les albergínies i reservar les pells
- Tallar la polpa de les albergínies en daus d'uns 2 cm
- Barrejar-ho amb la ratlladura de 1/2 llimona, un gra d'all i el bitxo ben picats
- Posar el bulgur en una cassola, i afegir el doble d'aigua, salar i posar a foc fort
- Quan comenci a bullir, tapar la cassola i baixar el foc, coure de 15 a 20 minuts
- Barrejar el bulgur amb la pulpa d'albergínia i reservar
- Barrejar el iogurt amb el suc de la llimona, una mica de sal, i un altre gra d'all
- Escalfar en una paella la barreja de bulgur i albergínia un parell de minuts
- Farcir les pells amb la mescla escalfada, servir-la amb la salsa per sobre i les avellanes picades
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada