divendres, 13 de gener del 2017

Pizza vegetariana



Ingredients (2 racions):
  • 2 bases de pizza
  • 1/2 albergínia
  • 1/2 carbassó
  • 1 llauna de xampinyons
  • 1/2 llauna de blat de moro
  • ~50 g de formatge
  • oli d'oliva
Elaboració:
  1. Posar la base de pizza sobre un paper de forn i colocar-lo sobre la reixa
  2. Llescar ben fina l'albergínia i cobrir la base de la pizza
  3. Llescar fi el formatge i cobrir la capa d'albergínia
  4. Tallar el carbassó a dauets petits i escampar per la pizza
  5. Tallar els xampinyons a dauets (opcional) i escampar per la pizza
  6. Tirar un bon raig d'oli (millor si és especiat) per sobre de la pizza
  7. Posar-la al forn uns 15 minuts a 200 ºC

Detalls:

Es poden substituir les verdures per altres de temporada, amb el que fareu un plat més responsable i saludable a l'hora.

Feu servir el formatge que més us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada