diumenge, 18 de desembre del 2016

Llenties amb verdura i arròs


Ingredients (3 o 4 racions):
  • 400 g de llenties cuites (1 pot)
  • 1 fulla de llorer
  • sal i pebre
  • 1 pastanaga
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 carbassó
  • 1 ceba petita
  • 30 g d'arròs
  • oli d'oliva
Elaboració:
  1. Pelar els tomàquets i la ceba i triturar amb la batedora
  2. Sofregir el tomàquet i la ceba amb la pastanaga tallada a dauets petits
  3. Salpebrem al gust i remenem perquè es sofregeixi bé i abaixem el foc
  4. Quan l'aigua del tomàquet s'hagi consumit (5-10 min) afegim l'arròs i remenem
  5. Afegim un parell o tres de tasses d'aigua calenta i pugem el foc al màxim tot remenant
  6. Quan bulli baixem el foc, i passats 5 min hi tirem el carbassó tallat a dauets
  7. Passats 5 min hi posem les llenties escorregudes i apugem el foc
  8. Quan bulli baixem el foc i deixem que es cogui uns 8 o 10 min

Detalls:

Es poden substituir les verdures per altres de temporada, amb el que fareu un plat més responsable i saludable a l'hora.

Aquesta recepta és basada en la publicada per la Laura al seu blog "Coure Coulants", i és una manera genial, fàcil i saborosa de cuinar llenties ja cuites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada