dimecres, 21 de desembre del 2016

Pa de pessic amb poma i nous


Ingredients:
  • 130 g d'oli
  • 200 g de sucre morè
  • 1 cdec de canyella
  • Nou moscada ratllada
  • 200 g de farina
  • 5 cullerades soperes de beguda d'avena
  • 2 ous batuts
  • 170 g de poma tallada molt fina (o ratllada)
  • 75 g de nous
  • 3 cdec de llevat
  • Polsim de sal

Elaboració:

  1. Barrejar l'oli, la canyella, la nou moscada, la poma el sucre i els ous.
  2. Afegir la farina i el llevat tamisats, i afegir un polsim de sal.
  3. Afegir les nous trencades a trossets petits.
  4. Afegir la beguda d'avena (se'n pot afegir més per fer la massa més líquida).
  5. Ho buidem en una safata apta per forn (feu servir un paper de forn o oli).
  6. Fer-ho al forn 180 ºC durant 40 min.

Detalls:

Deixar-lo coure més si punxant-lo amb un escuradents la massa s'hi enganxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada