divendres, 22 de setembre del 2017

Crema de xampinyons



Ingredients (2 racions):
  • 175 g de xampinyons sencers
  • 1 ceba
  • 1 dent petita d'all
  • 50 ml de vi blanc
  • 200 ml de brou de verdures
  • Farigola i romaní secs
  • Oli d'oliva, pebre i sal
Elaboració:
  1. Picar la ceba i posar-la a l'olla amb un bon raig d'oli
  2. Quan comenci a estovar-se, afegir l'all, també picat
  3. Rentar i laminar els xampinyons
  4. Afegir-los a la ceba, amb sal i pebre
  5. Posar-hi el vi, i esperar que evapori
  6. Afegir-hi la farigola i el romaní (millor picat)
  7. Un cop es comenci a daurar, afegir el brou
  8. Coure uns deu minuts
  9. Triturar i servir
Recepta original a www.directoalpaladar.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada