diumenge, 14 de gener del 2018

Carrot cake



Ingredients:
  • 170 g de pastanaga
  • 200 g de farina integral
  • 200 g de sucre morè
  • 130 g d'oli d'oliva o mantega
  • 50 g de nous
  • 2 ous
  • 3 cullerades de llet
  • 1 cdc de canyella
  • 1/2 cdc de nou moscada
  • 3 cdc de llevat químic
  • 1 polsim de sal
Elaboració:
  1. Barregar el sucre amb l'oli
  2. Batre els ous amb un polsim de sal i afegir a la barreja
  3. Afegir-hi la canyella i la nou moscada, barrejar
  4. Ratllar les pastanagues i afegir-les
  5. Afegir la farina i el llevat i remoure tot bé
  6. Afegir les nous
  7. Fornejar a 180ºC durant uns 40 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada