dijous, 6 de juliol del 2017

Pasta amb oli i all


Ingredients:
  • 125 gr de pasta (macarrons o llaços)
  • 1/4 de ceba
  • 1 dent d'all
  • 1 raig d'oli d'oliva
  • sal i pebre

Elaboració:

  1. Bullir la pasta amb un bocí de sal (màxim 8 min, que quedi al dente)
  2. Picar la ceba i la dent d'all, i passar-los per la paella amb un raig d'oli
  3. Tirar-hi la pasta i afegir-hi pebre

Detalls:

Si no us agrada el picant millor no hi poseu el pebre; si per contra us agrada molt, s'hi pot afegir un bitxo ben picat, que ho deixarà més saborós i picant.

Es pot fer d'aquesta forma qualsevol mena de pasta: espagueti, macarrons, llaços o espirals. Queda molt bona i és súper fàcil de fer.

Es pot fer amb o sense ceba. Sense ceba predominarà el gust d'all i també el picant, si l'hi poseu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada