diumenge, 18 de setembre del 2016

Arròs de l'Albert


Ingredients:
  • 2 grapats o tassetes d'arròs llarg
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 100 gr de xampinyons (llauna petita)
  • 1 raig generós de salsa de soja
  • pebre vermell picant
  • curri
Elaboració:

  1. Bullir l'arròs amb aigua (10-12 min, que quedi més aviat sencer)
  2. Picar el porro, la pastanaga i els xampinyons i fer-los a la paella
  3. Tirar-hi l'arròs a sobre i barrejar-ho tot
  4. Posar-hi el raig de salsa de soja i les espècies
  5. Cuinar-ho 4 o 5 minutets, deixar reposar una mica i servir

Detalls:

Com que l'arròs es farà una mica més a la paella és millor passar-se de cru que de massa bullit. Les espècies, posar-les al gust de cadascú.

Serveix com a plat únic o com acompanyament d'un plat, potser de carn hi encaixaria millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada