dilluns, 12 de setembre del 2016

Hamburgueses de llenties


Ingredients:
  • 200 g llenties cuites
  • 1 porro petit
  • 1 pastanaga petita
  • 1 ou
  • 1 cullerada pa ratllat
  • sal, pebre i un raig d'oli d'oliva

Elaboració:

  1. Triturar tots els ingredients amb la batedora
  2. Donar forma d'hamburguesa fina (amb paper film és més fàcil i net)
  3. Fer-les fins que es daurin a la paella o planxa

Detalls:

Perquè quedin les hamburgueses més consistents, feu-les primetes (d'1cm aprox), ja que si són més gruixudes no es faran per dins i es trencaran amb més facilitat.


Podeu afegir o canviar la pastanaga i el porro per les vostres verdures preferides, però mireu de mantenir les proporcions per tal que us surtin bé.


Es poden fer a la paella o al forn, tot i que fetes al forn no queden tan consistents. Podeu acompanyar-les amb la vostra salsa preferida, o amb una mica de maionesa, o fins i tot mode hamburguer tradicional: pa d'hamburguesa, rodanxes de tomàquet, enciam, formatge...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada