dissabte, 3 de setembre del 2016

Hummus lleuger


Ingredients (2 racions):
  • 400g de cigrons bullits (1 pot)
  • 1 all petit
  • suc de mitja llimona
  • 150 ml beguda d'avena, soja o llet
  • 1/2 pot d'olives negres sense pinyol
  • 1 cullerada de pebre dolç molt
  • 1 cullerada de julivert picat
  • comí molt
  • sal
  • oli d'oliva
Elaboració:
  1. Posar tots els ingredients en un pot per a batedora i triturar-ho tot
  2. passat tota la pasta al recipient on el servirem
  3. Guarnir amb pebre vermell, cigrons sencers i un raig d'oli d'oliva

Detalls:

Per a obtenir l'espessor ideal és aconsellable reservar la meitat de la beguda d'avena o soja i anar-la incorporant poc a poc fins a obtenir la textura desitjada, sense tirar-hi tota la quantitat si no és necessari.

Es poden acompanyar de bastons de pastanaga crua, torradetes, o "tortilles" de blat (de les mexicanes) tallades a triangles i passades per la paella.

Aquesta recepta és basada en la publicada pel David Prieto a la xarxa Cookpad, i és un hummus lleuger i molt fàcil de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada