diumenge, 8 d’octubre del 2017

Pollastre Tikka Masala



Ingredients (4 racions):
  • 2 pits de pollastre
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets de pera
  • 1 cdp de tomàquet concentrat
  • 1 cdp de tikka masala
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 3 dents d'all
  • 1/2 cdc de pebre
  • 1/2 cdc de sal
  • 1/2 cdc gingebre ratllat o en pols
  • oli d'oliva 
Elaboració:
  1. Preparar una pasta amb 1/2 cpd de tikka masala, el iogurt i el gingebre
  2. Un cop barrejat bé, ficar-hi el pollastre 
  3. Posar-hi 2 dents d'all tallades per la meitat, i guardar a la nevera per l'endemà
  4. Pelar els tomàquets (es poden escaldar 30s per fer-ho més fàcil)
  5. Ficar a la picadora la ceba, 1/2 cpd de tikka masala, una dent d'all, el pebre i el tomàquet concentrat; picar fins fer-ne una pasta
  6. Sofregir la pasta amb 2 cullerades d'oli durant 5 min a foc mig-alt
  7. Afegir els tomàquets a quarts i seguir sofregint 5 min més
  8. Passar-ho per la batedora i tornar-ho a la paella 10 min a foc mig
  9. Tallar el pollastre a daus d'uns 2 cm i daurar-los amb foc ben alt
  10. Incorporar el pollastre i la llet de coco a la pasta que teniem al foc
  11. Coure 20 minuts a foc mig-baix
  12. Servir acompanyat d'arròs basmati
Recepta original a Cocinillas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada