dimecres, 13 de desembre del 2017

Crema de nyàmeres, patata i coliflor



Ingredients (2 racions):
  • 1/2 ceba
  • 2 nyàmeres (300 g)
  • 1 patata (80 g)
  • 1/4 coliflor (125 g)
  • aigua mineral
  • 1 dent d'all
  • 1 fulla llorer
  • 1 branca farigola
  • oli d'oliva i sal
Elaboració:
  1. Tallar la ceba a mitges llunes i daurar-la a l'olla 5 min
  2. Tallar a daus les nyàmeres i la patata, i en flors la coliflor
  3. Incorporar les verdures a la ceba i cobrir d'aigua
  4. Afegir la fulla de llorer i la branca de farigola, bullir 20 min
  5. Treure el llorer i la farigola, triturar i servir
Recepta obtinguda del blog d'Ets El Que Menges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada