diumenge, 10 de desembre del 2017

Albergínies farcides de bulgur



Ingredients (6 racions):
  • 3 albergínies
  • 250 g bulgur
  • 50 g avellanes torrades
  • 2 iogurts grecs
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
  • 1/2 chile o bitxo
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
Elaboració:
  1. Pre-escalfar el forn a 200ºC
  2. Rentar les albergínies i tallar-les per la meitat longitudinalment
  3. Fer uns talls i salpebrar-les, i tirar-hi un raig d'oli
  4. Fer les albergínies al forn uns 45 min
  5. Buidar les albergínies i reservar les pells
  6. Tallar la polpa de les albergínies en daus d'uns 2 cm
  7. Barrejar-ho amb la ratlladura de 1/2 llimona, un gra d'all i el bitxo ben picats
  8. Posar el bulgur en una cassola, i afegir el doble d'aigua, salar i posar a foc fort
  9. Quan comenci a bullir, tapar la cassola i baixar el foc, coure de 15 a 20 minuts
  10. Barrejar el bulgur amb la pulpa d'albergínia i reservar
  11. Barrejar el iogurt amb el suc de la llimona, una mica de sal, i un altre gra d'all
  12. Escalfar en una paella la barreja de bulgur i albergínia un parell de minuts
  13. Farcir les pells amb la mescla escalfada, servir-la amb la salsa per sobre i les avellanes picades
Recepta extreta de Lub a Cookpad

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada