dilluns, 25 de desembre del 2017

Focaccia d'all i romaní



Ingredients:
  • 300 g farina de força
  • 150 g de massa mare
  • 150 g d'aigua mineral
  • 5 g de sal
  • 75 g d'oli d'oliva
  • 1 dent d'all gran
  • 1 branca de romaní fresc
Elaboració:
  1. El dia abans, posar a macerar l'oli amb l'all esclafat i les fulles de romaní
  2. Barrejar la farina i la sal, i afegir-hi l'aigua; barrejar bé
  3. Afegir-hi la massa mare i barrejar
  4. Amassar-ho uns 10 minuts, i col·locar en una safata per forn
  5. Deixar-ho llevar entre 5 i 8 hores
  6. Preescalfar el forn a 250ºC i fornejar 5 minuts
  7. Baixar a 200ºC i fornejar fins que estigui dauradeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada